Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/velikiku/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 83
Veliki Kuvar - UN Dijeta | Ručak, Dana, Dan, Samo, Dijeta

UN Dijeta

Štampa
PDF
Dijeta Ujedinjenih nacija, pored eliminisanja viška kilograma, uzrokuje promene u metabolizmu, što je garancija da se izgubljeni kilogrami neće vratiti.
Dijeta traje 90 dana i za to vreme može da se izgubi od 18 do 25 kilograma. Ako želite da izgubite manji broj kilograma. Prvih deset dana gotovo da nećete izgubiti nijedan kilogram, ali to ne znači da treba da odustajete. Nakon tog peioda kilogrami brzo počinju da se gube.

PLAN DIJETE:

Dijeta uvek počinje proteinskim danom, a posle voćnog dana sledi proteinski dan. Redosed se ne sme menjati.

Doručak:

Tokom svih 90 dana za doručak se jede voće. Uvek se jede voće u paru, npr. dve jabuke,dve kruske ili šaka sinog voća.

PRVI DAN - PROTEINSKI

Ručak:

pečeno meso na roštilju, 2-3 šnicle, 1 parče crnog hleba,salata u neograničenim količinama. Na kraju obroka popiti 2dcl. supe bez rezanaca. Umesto mesa možete uzeti 3 barena jaja. Mleko i sir se jedu samo ovog dana.

Večera:

Isto što i za ručak samo bez supe.
Ukoliko ste za ručak jeli meso, jedite ga i za večeru, isto važi i za jaja. Ukoliko ste uz to uzeli sir, smanjite količinu mesa tj. jaja za količinu dodatog sira.

DRUGI DAN - SKROBNI

Ručak:

pasulj, grašak, sočivo, pirinač ili krompir. Obavezno kuvano uz dodatak začina po ukusu. Uz to pojesti 1 parče hleba i salatu.

Večera:

Isto što i za ručak samo u manjoj količini.

TREĆI DAN - UGLJENOHIDRATNI

Ručak:

kuvano testo uz dodatak začina, pica samo sa kečapom ili bilo koja druga testenina.

Večera:

2 manja parčeta torte ili 3 kugle sladoleda.
Obavezno jedno rebro čokolade za kuvanje.

ČETVRTI DAN - VOĆNI

Ručak i Večera:

mešano voće Tri puta u toku trajanja dijete, treba držati vodeni dan, tokom koga se pije samo voda. Najbolje je da to uradite nakon voćnog dana. Kafa i čaj mogu da se piju u neograničenim količinama, ali bez šećera.
( 1 Glas )

Napisi komentar


Sigurnosni Kod
Osvezi

 

Prijatelji: Burek.com | ConQUIZtador | TotalCar | Serbia News
Copyright© 2006-2012. Strogo je zabranjeno svako kopiranje sadržaja ovoga sajta, ili bilo kog njegovog dela, bez pismene dozvole vlasnika.